Dobry den,
Chcel by som sa s Vami poradit, ci mam navstivit zverolekara a ake su Vase skusenosti s nimi, pretoze ja mam velmi zle skusenosti s BA zverolekarmi, ked sme mali choreho psika. Mam 2 vodne korytnacky ozdobne cca 12rokov stare. Oboje maju take zvlastne akoby odreniny na panciery. Jedna ma podla mna problemy so znasanim vajicok...Cele dni travy na susi a hrabe zadnymi nohami(trva to uz asi mesiac). Ak ju dam do vody tak je strasne splasena. Casto sa tiez skrabe na hlave. Dalej si casto kuse do prednych 'labiek' a pritom vydava taky zvlastny zvuk. V oktobri som som presiel z lavora asi 30L na 200L terarium...Na druhy den zniesla jedno vajicko. Tie odreniny som myslel ze ma z toho stareho teraria, kedze tam bolo malo priestoru ale mam pocit, ze sa to skor zhorsuje. Dlho som ich krmil s JBL AGIL, potom som presiel na Serra raffy, no s novym terariom som ich zacal krmit s kuracimi srdciami, rybami, prip hovedzim a bananom...Granule uz odmietaju odvtedy. Obavam sa ze ale budu mat malo vapnika, raz som kupil taku bielu korytnacku a ta sa postupne rozpustala vo vode(obsahovalo to vapnik). Je to vhodne? Spravil som nejake fotky a videa. Videa sa daju stiahnut tu:
http://www.evilshare.com/710be15c-5587- ... 07e90cfb90
[/url]
Ta stranka je seriozna pouzivam ju uz roky, ta slecna sa nevyzlecie aj ked sa tak tvari ...je to len reklama.
Dakujem za kazdu radu.