Marián píše:V ktorom obchode konkrétne vo Zvolene?
Maju ich na Kuzmanyho nabrezi pri malej stanici (v novej bordovej budove s nazvom Lucia). Vacsinou je tam niekolko malo kusov (2-3), ale v pripade zaujmu sa s nimi urcite bude dat dohodnut na objednani dalsich.
Podla vsetkeho to bude iba skomolenina rodoveho nazvu Pleurodeles. Vyraz "spec." znamena species, teda druh. Pouziva sa, ked nie je presne urceny o aky druh daneho rodu sa jedna.
No predrazene, ja by som povedala, wau, k nam na vychod ich je tazko dostat aj za ovela vyssiu cenu. Po rokoch sa mi podarilo skontaktovat s chovatelom zo zap. slovenska ale stroskotalo to na tom, ze len osobny odber a to momentalne u mna nie je mozne
Skoda, ze si sem nenapisala skor, mal som pred par dnami ponuku ich ziskat za par euro vo velkom mnozstve. Ale s posielanim by asi bol aj tak problem. Preto kazdy vyzaduje osobny odber, no tozimu /Sabinov/ som uz posielal vo velkej zasielke aj rebrovniky a zvladli to.
Poslite aj mne
Ale nie, no aspon vidno, ked sa chce tak sa da
Ak by ste teda niekto vedeli o nejakych na predaj, tak pamatajte na mna. Mam doma uz 15 rocnu babicku rebrovnika a chcela by som jej dopriat este kusok stastia
no hej ale biely je a podla mna je krasny inak mam doma teraz uz cca 10cm velkeho rebrovnika prirodnu farbu a chcem si este kupic cynops orientalis kupujem zo zoodomu