Moderátor: štefan
miro293 píše:purpena ma jednu nevyhodu, obsahuje vzduch. A tam, kde je vzduch, moze byt aj vlhkost, bakterie, riasy, plesne... Preto som mu v minulosti radil urobit to z polystyrenu.
S hodnotenim pockam, ked bude vsetko dokoncene, osadene rastlinami a naspat obyvane Z vlastnej skusenosti vsak mozem povedat, ze na zivo to vzdy vyzera inac, ako na fotkach.
Swablik píše:Polystyren a stavebne lepidlo oproti pur pene ma jendu velku vyhodu..ked si od pur peny zaseries cele terko pri praci (co je na 100% ze si) tak to lepidlo stavebne ako malta sa ovela lahsie cisti a takisto sa s nim da lepsie pracovat..mozes si vymodelovat kadeco a tak..co pri pur pene nehrozi..ako ju tam naondis tak ju tam mas.. mozes ju este orezat..ale v tychto podminekach orezavat a tvarovat..no neviem neviem mal som co robit pripevnit tam existujuce kusy.. ale tak kazdemu podla chuti..komu sa s cim lepsie robi.. mne viac vyhovuje malta BTW jastery uz su tam neviem ci ich na fotkach vidiet..ked budem mat trochu casu pokusim sa spravit dake lepsie fotky lebo tieto zatial vyzeraju hrozne..
Horo píše:
planuješ ešte nejake povrchove upravy toho klebru ? mam na mysli kamienky nalepene alebo to opieskovat alebo niečo ? . vhodne by to bolo nechat cele porast machom ale to nejaky ten čas potrva , možno si na to myslel aj ty
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť